Ben je trend gevoelig en wil je regelmatig een nieuw kapsel? Of kijkt u al jarenlang in de spiegel naar uw eigen dunne, futloze haar, wensend dat je haar lang, luxueus, creatief was of meer volume had

Wie droomt er niet van zulk mooi haar te hebben als haar favoriete sterren en supermodellen? Balmain introduceert DoubleHair, de nieuwste generatie hair extension voor de moderne vrouw.

Wat is DoubleHair?
DoubleHair is door Balmain ontwikkeld uit handgeselecteerd 100% echt haar van hoge kwaliteit, voor het snel en betaalbaar creëren van prachtig lang haar en super volume. DoubleHair wordt snel en onzichtbaar bevestigd, zonder het eigen haar te beschadigen.
DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

DoubleHair voor iedereen
U heeft zelf dun haar en zou het graag voller willen. Of uw haar groeit niet verder dan tot de schouders. Of u wilt van kort haar naar lang haar zonder te hoeven wachten.

DoubleHair is voordeliger dan ander extension systemen
Met gewone extension-systemen moet u om de 2 tot 4 maanden nieuwe extensions kopen, omdat ze uit u haar groeien. DoubleHair is van hoge kwaliteit 100% echt haar gemaakt en kan tot 3 maal toe worden herbevestigd. Dit is ongeveer 6 maanden. Waarom nieuw kopen als het haar nog goed is!

Balmain biedt de beste kwaliteit!
Balmain DoubleHair is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit 100% echt haar vervaardigd. Het haar wordt zo gesorteerd dat alle haarschubben in dezelfde richting liggen en het haar niet klit. Hierna krijgt het haar een enzym-behandeling, waardoor het haar het effect van europees haar krijgt, dat net als uw eigen haar gekleurd en gepermanent kan worden.

Herbruikbaar - gegarandeerd voor 6 maanden
DoubleHair is makkelijk te bevestigen en kan 2-3 keer worden herbevestigd. Met de juiste verzorging is DoubleHair 6 maanden herbruikbaar. DoubleHair is minitieus gecontroleerd op fabrieks-en/of materiaalfouten.
Wanneer je lang haar, extra kleur, volume of textuur wilt, vraag bij ons dan om een persoonlijk advies.

De voordelen op een rijtje:

  • Prachtig lang haar is nu voor iedereen mogelijk.
  • DoubleHair is een echt haar product met hoge kwaliteit.
  • DoubleHair integreert mooi met het eigen haar.
  • Geen dun haar meer, elke DoubleHair strip geeft tevens volume. 
  • Elke haarkleur mogelijk. Geen onderscheid met het eigen haar.
  • Comfortabel, betaalbaar en herbruikbaar.

Hairextension "BALMAIN PARIS"

Wat is Balmain Extensions?
Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar.
Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Hoe worden Extensions aangebracht?
Extensions worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

Hoe worden Extensions & DoubleHair onderhouden?
Afhankelijk van uw natuurlijke haargroei moeten de Extensions om de 3-4 maanden herplaatst worden anders worden de bonds zichtbaar. DouleHair moet om de 2 maanden herplaatst worden. Als aanvulling op uw eigen haarverzorging en om uw extensions in optimale staat te houden adviseren we u regelmatig een bezoek te brengen aan uw extensionstylist. Doe dit elke 4 tot 8 weken, zodat uw extensionstylist de extensions of DoubleHair kan herplaatsen als dat nodig is.

Wat is het verschil tussen Balmain en Great Lengths?

Het voordeel van Balmain is dat het sneller is in te brengen waardoor het goedkoper is dan Great Lenghts. Een ander voordeel t.o.v. Great Lengths is dat de extensions herbruikbaar zijn (maximaal circa 3 a 4 x). Bel of kom langs voor meer informatie.

www.eurohair.nl