Biosilk behandeling

Biosilk verzorgende produkten op basis van zijde van Farouk Systems USA

 

Zijde
Zijderupsen, speciaal geteeld op moerbeibladen, zijn de belangrijkste leveranciers van grondstoffen voor de producten van BioSilk. Stuk voor stuk bevatten deze producten namelijk pure zijde. Zijde bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar, die voor de volgende eigenschappen zorgt:

 

Sterkte:
* Zijde repareert het haar van binnen naar buiten
* Zijde is de sterkste vezel in de wereld - dat gelijk is aan staal
* Zijde versterkt het haar en geeft meer body en volume

 

Vocht:
* Zijde houdt vocht tot 3 maal zijn eigen gewicht vast
* Zijde verbetert de elasticiteit
* Zijde verbetert de levensduur en duurzaamheid van stijl- en kleur resultaten
* Zijde is uitstekend voor huidverzorging

 

Glans:
* Zijde geeft zowel glans als reflectie
* Zijde heeft een driehoekige moleculaire structuur voor 3-dimensionale schitteringen

 

Bescherming:
* Tegen warmte, koude, vochtigheid en UV-stralen
* Tegen vervuiling
* Zijde moleculen verankeren kleur voor langere termijn

 

De BioSilk produktlijn bevat een shampoo, conditioner en een treatment.

 

BioSilk - Shampoo
Een optimale haarconditie begint met de juiste manier van reinigen. Alle BioSilk shampoos bevatten pure zijde, ongeacht het haartype en haarconditie. Daarnaast zorgen vitamines, kruiden en UV-filters voor een perfecte verzorging en bescherming. Tijdens iedere wasbeurt wordt het haar gevoed, van binnenuit versterkt en wordt de vochtbalans gereguleerd. Het haar wordt beter handelbaar en krijgt extra glans.


Kies één van de Biosilk shampoos en ervaar de ultieme luxe van zijde.

 

Hydrating Shampoo
Een vochtregulerende shampoo voor een milde reiniging van droog, beschadigd en chemisch behandeld haar. Verrijkt met natuurlijke extracten, Vitamine E en vochtregulerende bestanddelen. Door de toevoeging van pure zijde krijgt het haar een prachtige glans.

 

Volumizing Shampoo
Een zacht reinigende shampoo voor fijn tot normaal haar. Verrijkt met van nature versterkende bestanddelen en Vitamine E. Deze herstellen het haar en maken het sterker. Door toevoeging van pure zijde krijgt het haar een prachtige glans. Een zonnefilter beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen.

 

Shampoo Out
Een diep reinigende shampoo, speciaal ontwikkeld om resten van stylingproducten, mineralen en kleurstapelingen te verwijderen. Natuurlijke extracten, pure zijde en vitamine E geven het haar een optimale conditie en glans.

Equinox Shampoo
Een unieke formule met pigment om de natuurlijke kleur van het haar te egaliseren en te verfraaien. Mild reinigend. Versterkt met pure zijde en vitamine E. Het haar krijgt een schitterende glans. Niet gebruiken op rood haar.

BioSilk - Condition 
De tweede stap naar gezond en glanzend haar is conditioneren. De BioSilk Condition lijn omvat een variëteit aan producten voor verschillende haartypen. Alle Biosilk Conditioners bevatten natuurlijke bestanddelen, vitamines en pure zijde. Zij herstellen het haar van binnenuit en laten het glanzen zonder het te verzwaren. Daarom zijn deze conditioners ook uitermate geschikt voor beschadigd haar.

Hydrating Conditioner
Een krachtige, vochtregulerende conditioner, speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Natuurlijke ingrediënten reguleren de vochtbalans. Vitamine E en pure zijde herstellen het haar, maken het krachtig en geven een ongekende glans. Een zonnefilter beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen.

Conditioner Moisturizer
Deze unieke behandeling ontwart haar onmiddelijk en werkt vochtregulerend. Een speciale mix van natuurlijke bestanddelen, vitamine E en pure zijde geeft een optimale haarconditie en voorkomt dat het haar statisch wordt. Het haar is beter handelbaar, glanst en voelt zacht aan. Een zonnefilter beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen.

Sealer Plus
Sealer Plus is een uitgebalanceerde mix van natuurlijke ingrediënten, een speciale azijnsoort en pure zijde. Deze combinatie zorgt ervoor dat het haar vocht vast houdt. Sealer Plus voorkomt dat kleuren snel vervagen. Bijzonder geschikt voor chemisch behandeld haar. Sealer plus herstelt de pH balans, geeft volume en een prachtige glans. Een zonnefilter beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen.

Pre Plus
Pre Plus is een reinigende conditioner die het haar onmiddelijk verzorgt. Geeft een optimale bescherming tegen inwerking van zout, calcium, ijzer of chloor. Pre Plus ontklit het haar, werkt anti-statisch, geeft volume, soepelheid en glans. Een zonnefilter beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen.

BioSilk - Treatment
Elk haartype heeft van tijd tot tijd een speciale behandeling nodig. BioSilk biedt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarstellende producten. Ieder product in deze lijn is gemaakt voor beschadigd en futloos haar. De haarstellende producten van BioSilk geven beschadigde en ongezonde haren hun glans, veerkracht en kracht terug.

Fruit Cocktail
Fruit Cocktail is een revolutionair haarstellend product. Deze unieke mix van natuurlijke fruitzuren, panthenol en keratineproteïne verbeterd de haarconditie en geeft het haar volume terwijl het wordt hersteld en versterkt. Zijde-amonizuren zorgen voor soepelheid en een ongeëvenaarde glans.

Silk Filler
Een 'leave-in' behandeling op basis van zijde, die ernstig beschadigd haar onmiddelijk revitaliseert. Deze formule versterkt het haar en zorgt voor een optimale vochtregulering. Silk Filler geeft een perfecte bescherming tegen chemische stoffen, zonlicht en de warmte van bijvoorbeeld een föhn of droogkap.


www.farouk.nl