CHI Ionic color

​CHI Ionic Color (voorheen Sunglitz) is een haarverf met zeer speciale eigenschappen. Ten eerste bevat deze haarverf in tegenstelling tot andere haarverven van b.v. L'Oreal, Schwarzkopf, Goldwell enz. GEEN ammonia. De grondstoffen zijn natuurlijk, waardoor het uw haar niet beschadigt. Maar wat belangrijker is: met CHI Ionic Color kunnen prachtige haarkleuringen bereikt worden die met andere merken gewoon niet mogelijk zijn. Een mooie, nieuwe haarkleur terwijl de conditie van het haar optimaal blijft. Dat kan nu bij Changes Kappers met CHI Ionic Color. Een milde cremekleuring die tegelijkertijd het haar verzorgt. Met pure zijde, natuurlijke pigmenten en zonder ammonia. Dat is beter voor uw haar uw gezondheid en het milieu.

 

De mooiste kleuren
Door de speciale, natuurlijke samenstelling is CHI Ionic Color geschikt voor elk haartype en haarkleur. U heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan kleuren. Van koel blond tot warm rood, van donker tot heel licht. Welke tinten precies op uw haar toepasbaar zijn is afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur. Uw kapper kan dat het beste beoordelen.

 

Duurzame kleuring
Met CHI Ionic Color krijgt uw haar duurzame kleuring. Wilt u regelmatig veranderen van tint, kies dan voor de tijdelijke kleuring. Deze kleuring is ook uitermate geschikt om grijs haar volledig te dekken. Ook is het mogelijk uw haar met CHI Ionic Color een aantal tinten lichter te maken.

 

Pure zijde
Natuurlijke pigmenten, zijde, oliën en kruiden vormen de basis van CHI Ionic Color. Een uitgebalanceerde samenstelling die het haar verzorgt en beschermt tijdens het kleuren. De zijde-moleculen dringen door tot in de haarschacht en zorgen voor extra glans. Een zonnefilter beschermt de kleur tegen UV-straling.

 

Zonder ammonia
CHI Ionic Color is gegarandeerd vrij van ammonia. Allergische reacties zullen hierdoor minder voorkomen. Bijkomend voordeel is dat uw haar door het ontbreken van ammonia veel frisser ruikt na de kleuring! Aan het milieu is ook gedacht! De inhoud van alle CHI Ionic Color producten is volledig biologisch afbreekbaar en de verpakkingen zijn recyclebaar.

 

Wat mag U van Changes Kappers verwachten ?
Wij werken al vele jaren met de produkten van CHI Ionic Color/Sunglitz en hebben hiermee geweldig goede resultaten behaald. Inmiddels kunnen wij een vaste klantenkring voor de CHI Ionic Color behandeling tot de onze rekenen.