CHI Ontkrullen

Let op: Deze behandeling is helaas niet meer leverbaar.
 

Met het CHI Transformation System wordt zelfs pluizend en krullend haar blijvend prachtig glad en glanzend. Het is eigenlijk het omgekeerde van een permanent, in plaats van krullen krijg je blijvend stijl haar. Je haar blijft bovendien in optimale conditie, omdat er geen schadelijke chemicaliën of ammonia worden gebruikt. In Amerika is het al een hype. In videoclips zie je dat veel artiesten hun haar steil hebben gemaakt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Britney Spears of Madonna. In ons eigen land zet de mooie Sonja Silva de trend.

Wil je ook glad, glanzend en soepel haar? Met het CHI Transformation System, dat is ontwikkeld in Amerika, wordt het haar blijvend getransformeerd door middel van:

  • Ceramische warmte
  • Negatieve ionen
  • Pure, natuurlijke zijde
  • Cationisch, hydraterende werking

Lees wat Sonja Silva over CHI zegt :

Hallo, ik ben Sonja Silva. Nadat ik in 1997 werd gekroond tot Miss Nederland, heb ik verschillende dingen op tv gedaan. Bij Fox 8, als VJ bij TMF en bij Yorin als omroepster en presentatrice van Yorin Travel en Wannahaves. En nu sta ik op de planken in de musical Copacabana en speel ik in de soap Onderweg naar Morgen. Een druk leventje dus, waarbij het belangrijk is om er goed uit te zien. Nu ik het CHI Transformation System heb leren kennen is dat veel eenvoudiger geworden. Mijn haar zit zó goed. Het valt soepel en natuurlijk. Het glanst en voelt zacht aan. En met de CHI tang kan ik mijn coupe bovendien heel makkelijk veranderen. Mijn nieuwe liefde heet CHI!

Lieve groetjes, Sonja.

 

Wat mag U van Changes Kappers verwachten ?

Wij werken al meer dan vijf jaar met de produkten van Farouk Systems en zijn opgeleid met het aanbrengen van het CHI systeem. Het is een intensieve behandeling die ca. 3 uur duurt. Het kapsel blijft daarna ongeveer een half jaar steil. Het volstaat om bijvoorbeeld na het douchen de haren even te föhnen om ze weer stijl te krijgen!