CHI Stijltang

Je haar stijl maken met de keramische CHI tang

Een onmisbare accessoire
Mooi recht gestijld haar is momenteel erg in. Dit kan je met enige oefening zelf doen met behulp van de CHI-stijltang. In korte tijd kan je een perfect recht gestijld kapsel creeren, zoals dit bij bovenstaand model is gedaan. Door de hoogwaardige keramische platen en gepatenteerde techniek van de CHI-tang verbrandt het haar niet en gaat niet plakken. Changes Kappers verkoopt als CHI-depositair de originele CHI-tangen van Farouk Systems USA in verschillende kleuren. Hoogglans wit is nu een heel populaire kleur. Bij iedere tang krijg je een uitgebreid advies hoe de tang optimaal te gebruiken !

Silk Infusion (CHI-olie) is een pure zijde die het haar verzorgd en beschermt tegen de warmte van de tang en is noodzakelijk voor een perfect resultaat met de CHI-tang. Wij verkopen flesjes Silk Infusion met verschillende inhoudsmaten.
Het haar is positief geladen en de tang produceert negatieve ionen. Dit zorgt ervoor dat het vocht in het haar blijft behouden, en dat het haar optimaal verzorgd blijft. Door het keramische materiaal dat gebruikt is bij deze CHI Tool, sluit het de haarschubben na gebruik, en houd het de kleur in je haar langer vast.

Bij het gebruik van deze stijltang adviseren we de CHI 44 Iron Guard. Dit product beschermt het haar tegen de warmte van de tang. Samen met de CHI silk Infusion is dat de perfecte bescherming en verzorging tijdens het CHI-en.

Hierbij volgt een korte handleiding stijlen:

Je haar stijl maken
Je wast je haar met een verzorgende shampoo en crème, b.v. uit onze Biosilk-lijn of de Chi-lijn. Maak het haar handdoek droog, natuurlijk laten drogen of met de föhn verder drogen, het haar moet droog zijn!. Daarna een paar druppels zijde in je haar doen. B.v. Biosilk Silk Therapy of de Chi Silk Infusion. Deze dringt n.l. diep in het haar door, door de warmte van de Chi tang en beschermt tevens je haar. Het makkelijkste is als je je haar afdeelt met klemmen, b.v. van oor tot oor, daar zet je klemmen op en begin in de nek. Maak kleine horizontale scheidingen en haal de tang vanaf de hoofdhuid naar de punten toe. Ook kan je de punten leuk naar buiten of naar binnen stylen.

Als het helemaal stijl is kan je er nog een paar druppels zijde op doen.
Zo krijg je het mooiste resultaat. Lees hier een paar reacties van gebruikers:

Ik heb zelf ook de chi stijltang en ik zweer erbij! Wel moet je de biosilk zijdedruppels van Farouk systems gebruiken bij de stijltang. Die beschermen je haar en maken het ook heerlijk zacht. Ik heb ze zelf ook en ik vind het het meest fijne produkt voor me haar"

"Ik heb 'm ook en vind 'm echt helemaal super! Ik heb ontzettend dik, pluizig en onhandelbaar haar. Ik heb zowat alle producten gebruikt wat ervoor zou moeten zorgen dat m'n haar niet meer zo zou pluizen, maar niks hielp. Toen heeft een collega van me mijn haar stijl gemaakt met de CHI-stijltang en mijn haar was perfect!"