Global keratin

Brazilian Keratin Hair Treatment

Wat is het? 
​Het is een revolutionair proces dat het haar zacht, glanzend, glad en gezond maakt. Het dringt diep door in het haar, herstelt inwendige schade en vormt een coating rondom het haar om het te beschermen. Het resultaat is zijdezacht, glanzend, glad haar. Het zijn geen 

chemicaliën die de structuur van het haar aantasten, maar het is een herstellende behandeling die het haar weer in conditie brengt en het beschermd tegen schade door water en hitte, terwijl het gelijktijdig de natuurlijke glans van het haar herstelt.

De Brazilian hair treatment is geschikt voor de behandeling van alle types van chemisch behandeld haar (gebleekt, hi-lights, gekleurd, gepermanent, gerelaxed of voordien gestraight). Het is bij uitstek bedoeld als oplossing voor kroezig, onhandelbaar, beschadigd, ongezond, dof, mishandeld haar.

De Brazilian treatment bestaat voornamelijk uit "Keratine", een soort vloeibare vorm van haar. Het maakt geen gebruik van aggresieve chemicaliën. De Brazilian treatment kan gebruikt worden bij kinderen (vanaf 6 jaar), tieners en volwassenen (zowel mannen als vrouwen).

De Brazilian treatment gebruikt GEEN aggresieve chemicaliën om de haarschacht te open en te breken teneinde het glad te kunnen maken. Het brengt alleen een coating aan om het haar. Het breekt niet de bindingen in de haarschacht af zoals straighteners doen. Keratine is een natuurlijk bestanddeel waaruit uw haar voor bijna 88% bestaat.

De Brazilian treatment is geen permanent. Het verdwijnt op natuurlijke wijze uit uw haar. De slag of krul zal geleidelijk aan terugkomen binnen ongeveer 2 tot 3 maanden. Het haar blijft echter zacht, glanzend en ziet er gezond uit. Hoe vaker u de behandeling herhaald, hoe beter de conditie van het haar zal worden. De behandeling maakt het haar ook goed handelbaar. U zult minder tijd kwijt zijn met föhnen en u zult makkelijk goede resultaten verkrijgen met een platte tang.

Hoe werkt het?
Als het op Keratine aankomt, is meer beter. De sterke beschermende factoren verbeteren het haar zowel van binnen als van buiten. Ons unieke biopolymeer ingrediënt is eigenlijk een “vloeibare vorm van haar” dat zich geleidelijk vermengd met uw eigen haar. Het vult het haar met wat er om te beginnen aan ontbrak of wat er gedurende de jaren aan verloren is gegaan. 

Is het haar dof, droog en beschadigd? Is het kroezig, springerig, onhandelbaar of heeft het te veel volume? Het gebruik van onze keratine behandeling maakt hier een definitief einde aan. De kleinere keratine moleculen dringen door de haar cortex heen en verbeteren en repareren de kwaliteit van het haar van binnenuit. De toegevoegde sterkte, elasticiteit en vochtigheid resulteren in het gladde, zachte, glanzende en stijle effect. De grotere moleculen vormen een coating om het haar en vangen de bedreigingen uit de omgeving voor het haar op zoals UV straling, smog en rook. Verdere schade aan de haar schacht wordt voorkomen.