Great Lengths

Great Lengths 100% natuurlijk haar


Great Lengths zijn strengen van 100% natuurlijk haar die met een gepatenteerde lastechniek worden aangehecht aan de uiteinden van het eigen haar. Hiermee kan men het eigen haar voller maken en meer volume geven of men kan het eigen haar verlengen tot een coupe vol en lang haar. Het haar kan vervolgens vele malen gewassen worden, gekleurd of gepermanend worden zonder dat het los kan laten. Door de speciale lastechniek is de aanhechting zelf niet zichtbaar en nauwelijk voelbaar. Vele televisie- beroemheden, zoals Patty Brad, Katja Schuurman en Julia Samuel maken gebruik van haarverlenging. Het heeft veel aandacht in de media gegeven.. klik hier voor het artikel in de telegraaf. Om een indruk te krijgen wat je mag verwachten van voor en na de behandeling,kan je op de site van great lengths voorbeelden bekijken (link in de linker navigatiebalk).

​Waarom is Great Lengths zo'n succes boven andere haarverlengingstechnieken ?
Het verschil zit in het materiaal. Bij Great Lengths bestaan de strengen uit speciaal geselecteerd 100% natuurhaar, hetgeen betekent dat alle haarschubjes nog aanwezig zijn, dit in tegenstelling tot andere technieken waarbij synthetisch (=kunststof) haar wordt gebruikt. Daardoor is het glanzend en veerkrachtig heeft het dezelfde structuur als het eigen haar. Het haar wordt op groei-richting gesorteerd, hetgeen wil zeggen, dat bij normaal onderhoud het haar niet gaat knopen.
De bevestiging van Great Lengths hair-extensions gebeurt met een minuscuul stukje kunststof, welke zich aan de top van de extension bevindt. Dit kleine stukje kunststof (polymeren) wordt door middel van een warmte-tang zacht gemaakt en om het eigen haar gerold. Aldus verkrijgen we een perfecte aanhechting. De behandeling beschadigt het eigen haar absoluut niet, aangezien de warme aanbrengtang aan een zijde, welke op het eigen haar komt, koud is! Het kleine stukje kunststof heeft dezelfde kleur als het haar van de extension, zodat dit nauwelijks zichtbaar is. Hierdoor kan het dezelfde haarbehandelingen ondergaan als het eigen haar. Het kan geverft of gepermanent worden. Het uiteindelijke resultaat is 100% egaal en heeft een natuurlijke haarkleur!
De haarstrengen zijn in meer dan 45 kleurvarianten en in drie verschillende lengtes n.l. 30, 45 en 60 cm verkrijgbaar, zodat voor de verlenging het meest bij het eigen haar passende haarsoort kan worden geselecteerd. Hierdoor is het verven niet altijd noodzakelijk (maar kan natuurlijk wel). Omdat wij niet alle kleurvarianten op voorraad hebben dienen deze besteld te worden, voordat een afspraak voor haarverlenging gemaakt kan worden. Een bestelling neemt circa 2 dagen in beslag.

Wat kost het ?
De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid strengen die benodigd zijn. De prijs voor een streng bedraagt EUR 4,50 tot EUR 6,50 afhankelijk van de lengte (30-45-60 cm) en soort (normaal, fluorkleur of gekruld). Extra volume kan al bereikt worden met 25 strengen, maar voor een verlenging van kort naar lang haar zijn 75 strengen tot circa 175 strengen nodig . De prijs van de verlenging is te berekenen door het aantal strengen te vermenigvuldigen met de prijs per streng, b.v. 100 strengen a EUR 4,50 kost dus EUR 450,-. Dit is dan de all-in prijs inclusief BTW en het aanbrengen. Wij kunnen u vooraf adviseren wat de mogelijkheden voor uw geval zijn en wat de kosten dan zijn.

Hoe lang blijft het zitten ?
Een kapsel met Great Lengths haarstrengen gaat in de regel 4 a 5 maanden mee. In die tijd kunt U het zonder problemen wassen, fohnen, knippen, verven en permanenten. Daarna zullen er deelsgewijs een aantal strengen vervangen moeten worden in verband met een zichtbare uitgroei. De haarverlenging wordt dan verwijderd door de polymeren los te weken met een oplosmiddel. Eenmaal verwijderde haarstrengen kunnen niet opnieuw gebruikt worden omdat nieuwe strengen voorzien zijn van in de fabriek aangebrachte polymeren die na het oplossen verdwijnen.

Wat mag u van Changes Kappers verwachten ?
Wij zijn al sinds 1997 specialist in Great Lengths haarverlenging en kunnen ons dus great lengths specialist noemen van het eerste uur. Onze stylisten hebben allen een speciale cursus gevolgd bij Great Lengths en hebben al bij vele klanten tot volle tevredenheid Great Lengths aangebracht.