Keraja makeup

Karaja: de make-up van professionals nu bij Changes!

Het italiaanse make-up merk KARAJA maakt zijn opmars in Nederland. Met een schitterende make-up. Vol van kleur, open en eerlijk…laat zien wat je krijgt!

Changes Kappers is dealer van het merk dat door de Westlandse Carola Bakker van Art of Make-upuit Kwintsheul wordt geimporteerd.

De producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterke kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt. KARAJA is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italië.

KARAJA is erg colourful, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamspaints. De collectie van Karaja wisselt per seizoen. Deze make-up is eveneens geliefd bij vele visagisten. De rechtstreekse levering vanuit de producent zonder tussenschakels houdt de prijzen voor de consument laag.

* Trendy * Vernieuwend * Extreem van kwaliteit * Verzorgend * Hydraterend * Longlasting * Prima in prijs * Uniek kleurrijk * Hypoallergeen

Wij voeren de gehele cosmetica lijn van KARAJA make-up. Laat u opmaken met deze make-up en laat u overtuigen. Onze kappers kunnen u naast een knipbehandeling -als u dat wilt- o

ok opmaken met deze professionele make-up. Dit is een service van de zaak en kost u niets. Deze make-up wordt gebruikt door visagisten, in mode-show en foto-shoots, maar is nu ook voor de particulier te koop bij Changes Kappers. Kom eens langs om het assortiment te bekijken. U zult verrast zijn door de betaalbare prijzen!.