Changes kappers is een begrip in het Westland. Als 20 jarige nam Marina de al bestaande zaak over. Nog steeds runt zij de zaak vol enthousiasme. En met succes want Changes kappers bestaat in december 2020 al 35jaar.

De kapsalon
Changes kappers biedt net iets meer dan alleen een goede behandeling en een mooi kapsel. Wij creëren een gezellig sfeer doordat je bij ons wordt ontvangen met vers gemalen koffie of lekkere thee. Je hebt altijd de keuze uit de leukste glossy’s en tijdschriften als je even moet wachten tijdens een behandeling. Ook kunnen wij je make-up verzorgen of een kleurentest uitvoeren. Daarnaast kun je ons altijd raadplegen voor het beste haaradvies.

Ons doel is dan ook om jou, als klant, met een mooie nieuwe coupe en een glimlach op je gezicht naar buiten te zien lopen.

De kappers
De trends op het gebied van kapsels veranderen snel. Daarom vinden wij dat je je als kapper altijd moet blijven ontwikkelen. We volgen dan ook het hele jaar door trainingen en workshops zodat we altijd de nieuwste technieken beheersen. Ook bezoeken we regelmatig haarshows waardoor ons geen enkele modetrend voorbij gaat.
 

Marina

Lisette

Savannah

 

Demi

 

Advies op maat
De kappers van Changes kappers zijn allemaal in staat advies op maat te geven. Dit komt omdat zij vinden dat ieder mens uniek is. Een kapsel moet bij je passen. Het gaat er daarbij niet alleen om of het mooi wordt met het type haar dat je hebt, maar ook of het bij de vorm van je gezicht en je persoonlijkheid past.

Met of zonder afspraak
Changes kappers werkt met afspraken maar je kunt ook gewoon binnen lopen. Wel zo makkelijk.